Καλώς ορίσατε στο ‘ ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟΣ’ Διαδικτυακός πίνακας συνεδρίων

Καταρχήν θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη συμμετοχή σας σε αυτή τη συνάντηση, όπου το Ολοκαύτωμα θα θεωρείται κοινή κληρονομιά για τις χώρες της Βουλγαρίας, Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας και ως βάση για την αντιμετώπιση ευαίσθητων ζητημάτων που διακυβεύονται ακόμη. Η διαδικτυακή μορφή είναι μια καλή εναλλακτική λύση προκειμένου να συνεχίσουμε να συζητάμε σημαντικά θέματα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας παγκόσμιας κρίσης για την υγεία και αυτός ειναι ο λόγος που θα θέλαμε αυτή η συγκέντρωση να είναι όσο το δυνατόν πιο διαδραστική.

Παρακαλώ σημειώστε οτι θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα στη γραφείο υποδοχής ώστε να γίνει η ταυτοποίησή σας και να λάβετε τον κωδικό για πρόσβαση στις αίθουσες συνεδριάσεων. Τογραφείο υποδοχής βρίσκεται στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.

Εάν έχετε ήδη επισκεφτεί αυτήν την ιστοσελίδα στο παρελθόν, σας συνιστούμε να ανανεώσετε τη σελίδα έτσι ώστε να μπορείτε να βλέπετε τις τελευταίες ενημερώσεις.

 

Πώς λειτουργεί;

Πώς να συμμετάσχετε στις αίθουσες συσκέψεων;

Παρακάτω θα βρείτε την αίθουσα της ολομέλειας και τις αίθουσες εργαστηρίων. Κάθε συμμετέχων θα μπορεί να συνδεθεί σε αυτές τις περιοχές απλά κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο κουμπί και να πληκτρολογήσει τον κωδικό πρόσβασης που θα λάβετε από το Γραφείο Υποδοχής.

Χρειάζεστε τεχνική βοήθεια;

Είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθούν οι ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις στο μέγιστο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αίθουσα γραφείου υποδοχής, όπου μπορείτε να μιλήσετε με ένα μέλος του προσωπικού, είναι διαθέσιμη για να σας βοηθήσει..

Δεν είναι δυνατή η σύνδεση με ήχο;

Εάν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε τεχνικά προβλήματα κατά τη σύνδεσή σας με το δωμάτιο γραφείου υποδοχής, τότε παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το chat room. Ένα κουμπί βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία αυτής της σελίδας, απλά κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί για να ανοίξετε τη συνομιλία.

Το συνέδριο θα ξεκινήσει στις 26 Οκτωβρίου στις 15:00 (CEST, Θερινή Ώρα Κεντρικής Ευρώπης)

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Συμμετέχοντας σε αυτή τη συνάντηση, δηλώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνήσει με τον κωδικό δεοντολογίας και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος

Παρακάτω θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τα έγγραφα και τη διαδικασία συμμετοχής

Online conference program

Πρόγραμμα και έγγραφα

Τα έγγραφα και το πρόγραμμα είναι διαθέσιμα στον παρακάτω σύνδεσμο. 

Online conference code of conduct

Κώδικας συμπεριφοράς

Σεβαστείτε τους άλλους συμμετέχοντες και την εμπιστευτικότητα της εργασίας των συναδέλφων σας.

Online conference advices and best practice

Διαδικασία συμμετοχής

Εδώ θα βρείτε οδηγίες και παραδείγματα καλής πρακτικής για την προετοιμασία του συνεδρίου

Χρησιμοποιώντας αυτήν την πλατφόρμα, αποδέχεστε τον κώδικα συμπεριφοράς

Η Οργανωτική Επιτροπή δεν είναι υπεύθυνη για την ποιότητα της διαδικτυακής σύνδεσης οποιουδήποτε από τους ομιλητές και τους συμμετέχοντες.