Συχνές ερωτήσεις, 

Πριν διαβάσετε τις συχνές ερωτήσεις, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να διαβάσετε τον Οδηγό των Συμμετεχόντων για το πού θα βρείτε τις πιο απαραίτητες πληροφορίες. Επιπλέον, παρακαλούμε διαβάστε τις Οδηγίες που έχουμε ετοιμάσει για εσάς που αφορούν τη χρήση της πλατφόρμας ZOOM, όπου η όλη διαδικασία εξηγείται βήμα προς βήμα.

Τι είναι ο πίνακας ελέγχου;

Ο πίνακας ελέγχου σάς παρέχει πρόσβαση στις διάφορες περιοχές ενός συνηθισμένου συνεδρίου. Αυτό υποτίθεται ότι είναι το λόμπι του συνεδρίου σας. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην αίθουσα ολομέλειας, στις αίθουσες εργαστηρίου και στην Υποδοχή.

Δεν μένω στη ζώνη CET, πώς θα ξέρω τι ώρα θα παρουσιαστεί μια συγκεκριμένη ομιλία;

Κάντε κλικ εδώ για να υπολογίσετε τη διαφορά ώρας.

Πρέπει να εγκαταστήσω το ZOOM για να το χρησιμοποιήσω;

Συνιστάται ιδιαίτερα να εγκαταστήσετε την εφαρμογή ZOOM. Πράγματι, μπορείτε να συμμετάσχετε στη σύσκεψη από το πρόγραμμα περιήγησής σας, αλλά πολλές δυνατότητες δεν είναι διαθέσιμες, όπως η απάντηση στις δημοσκοπήσεις ή η πρόσβαση στην διερμηνεία εάν χρειάζεται

Πώς μπορώ να λάβω βοήθεια από το προσωπικό του συνεδρίου;

Το προσωπικό θα χαρεί να σας βοηθήσει εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή στο memorialdelashoah-dialogue3@premc.org. Ένα δωμάτιο γραφείου υποδοχής θα είναι επίσης διαθέσιμο από τις 2 μ.μ. (CET) έως το τέλος της ημέρας του συνεδρίου για να σας παρέχει κάθε βοήθεια πρόσωπο με πρόσωπο . Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθόλου το ZOOM, θα υπάρχει διαθέσιμη συνομιλία στη δεξιά κάτω γωνία της σελίδας του πίνακα ελέγχου..

Πώς μπορώ να εγγραφώ σε ένα δωμάτιο;

Στον πίνακα ελέγχου, θα δείτε κουμπιά με το όνομα “Κάντε κλικ για να μπείτε στο δωμάτιο” …, κάνοντας κλικ σε αυτό, θα μεταφερθείτε σε μια αίθουσα ZOOM, στην οποία θα έχετε πρόσβαση από την εφαρμογή ZOOM.

Πώς να απαντήσετε στην ψηφοφορία κατά τη διάρκεια του συνεδρίου;
Ένα παράθυρο θα εμφανιστεί αυτόματα στην οθόνη σας με την ψηφοφορία σε αυτό, θα μπορείτε να απαντήσετε απευθείας. Εάν αυτό το παράθυρο δεν εμφανιστεί, κάντε κλικ στο κουμπί ψηφοφορίας στο κάτω μέρος της οθόνης σας. Μπορείτε να δείτε αυτές τις οδηγίες για περισσότερες λεπτομέρειες.
Χρειάζομαι κωδικό για να έχω πρόσβαση στις αίθουσες συνεδριάσεων, πού μπορώ να τον βρω;

Θα πρέπει να μεταβείτε στο Γραφείο Υποδοχής για να ταυτοποιήσετε και να λάβετε τον κωδικό για την πρόσβασή σας στις αίθουσες συνεδριάσεων.

Χρειάζομαι λογαριασμό ZOOM;

Ναι, χρειάζεστε έναν λογαριασμό ZOOM για να αποκτήσετε πρόσβαση στο συνέδριο και να ταυτοποιείται κάθε συμμετέχοντα.