Albanian-Flag

Дел за вмрежување и паузи​

Добродојдовте во делот за вмрежување и паузи!

Ќе имате пристап до собите за дискусија на секоја сесија за вмрежување и пауза да имате можност, кога ќе сакате, да стапите во контакт со другите учесници.

Овие соби ќе бидат отворени само за време на паузата.

Соби за дискусија

Добродојдовте во собите за дисксуија! Во нив ќе можете да разговарате со другите учесници.

Целта на овој дел за вмрежување е интеракција помеѓу учесниците во мали групи. Ако забележите дека собата е веќе полна, ве молиме преминете во друга соба.

Национални соби за дискусија: ќе бидат достапни на 5 и 8 јули

Соба за дискусија на албански

Соба за дискусија на македонски

Соба за дискусија на српски

Соба за портпаролите на групите​

Меѓународни соби за дискусија: ќе бидат достапни на 6 и 9 јули

Меѓународна соба за дискусија​

Меѓународна соба за дискусија

Меѓународна соба за дискусија

Соба за портпаролите на групите