Albanian-Flag

Instituti Partner

Mirësevini në Tabelën kontrolluese të Konferencës online të “dialogut në shqip, maqedonisht dhe serbisht”

Së pari, do të dëshironim të ju falënderonim ngrohtësisht për pjesëmarrjen tuaj në këtë takim ku Holokausti do të konsiderohet si një trashëgimi e përbashkët për Shqipërinë, Maqedoninë e Veriut dhe Serbinë dhe si një bazë për të trajtuar çështje të ndjeshme që ende paraqesin rrezik. Formati online është një alternativë e mirë për të diskutuar vazhdimisht tema të rëndësishme gjatë krizës aktuale shëndetësore në mbarë botën dhe kjo është arsyeja pse ne do të dëshironim që ky tubim të ishte sa më interaktiv.

Ju lutemi vini re se së pari do të lidheni me pultin e mirëseardhjes në mënyrë që të identifikoheni dhe të merrni fjalëkalimin për të hyrë në sallat e konferencave. Do të gjeni Pultin e Mirëseardhjes duke lëvizur poshtë në këtë faqe.

Ju lutemi vini re se përkthimi në shqip, maqedonisht dhe serbisht do të jetë në dispozicion

Nëse e keni vizituar tashmë këtë faqe në të kaluarën, ju rekomandojmë shumë të rifreskoni faqen në mënyrë që të merrni azhurnimet më të fundit.

Si funkcionon?

Si të bashkoheni në dhomat e takimeve?

Më poshtë do të gjeni dhomën plenare dhe sallat e seminarit. Secili pjesëmarrës do të jetë në gjendje të bashkohet me këto zona thjesht duke klikuar në butonin përkatës dhe duke vendosur fjalëkalimin që do të merrni në Pultin e mirëseradhjes.

Keni nevojë për ndihmë teknike?

Është shumë e rëndësishme të mbahen ndërveprimet njerëzore në maksimum. Kjo është arsyeja pse dhoma e pultit të mirëseardhjes, ku mund të flisni me një anëtar të stafit, është në dispozicion për t’ju ndihmuar.

Nuk jeni në gjendje të lidheni me audio?

Nëse hasni ndonjë çështje teknike gjatë lidhjes me dhomën e pultit të mirëseardhjes, atëherë ju lutemi përdorni dhomën e bisedës. Butoni ndodhet në këndin e poshtëm të djathtë të kësaj faqe, thjesht klikoni mbi këtë buton për të hapur bisedën

Konferenca do të fillojë në 3 Dhjetor në 3 PM (CET, Koha e Evropës Qendrore)

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Duke marrë pjesë në këtë takim, ju deklaroni se keni lexuar dhe jeni dakord me kodin e sjelljes dhe politikën e privatësisë

Pulti i mirëseardhjes në shqip

Ne jemi të lumtur t’ju ndihmojmë

Për të pranishmit që vijnë nga Shqipëria/span>

Në dispozicion jemi 1 orë para fillimit të konferencës.

Pulti i mirëseardhjes në maqedonisht dhe serbisht

Ne jemi të lumtur t’ju ndihmojmë

Për të pranishmit që vijnë nga Maqedonia e Veriut dhe Serbia

Në dispozicion jemi 1 orë para fillimit të konferencës.

Salla Plenare

Shikoni programin këtu.

Punëtoria 1

Ejani dhe diskutoni në tryezë të rrumbullakët 

Punëtori 2

Ejani dhe diskutoni në tryezë të rrumbullakët 

Zona e Pushimit  

Rrjetëzimit në grupe të vogla dhe rreth temave specifike

Hapur gjatë pushimit (shih programin e konferencës)

Gjithçka që ju nevojitet në një vend

Më poshtë do të gjeni disa informacione të dobishme në lidhje me programin, dokumentet dhe procesin e pjesëmarrjes

Online conference program

Programi dhe Dokumentet

Kontrolloni dokumentet dhe programin në dispozicion këtu.

Online conference code of conduct

Kodi i Sjelljes

Ju lutemi respektoni pjesëmarrësit e tjerë dhe konfidencialitetin e punës së kolegëve tuaj.

Online conference advices and best practice

Procesi i pjesëmarrjes

Gjeni këtu udhëzimet dhe praktikat më të mira për t’u përgatitur për konferencë.

NGJARJA ËSHTË PËRKRAHUR FINANCIARISHT NGA

LE MEMORIAL DE LA SHOAH PËRKRAHET NGA

Korištenjem ove platforme pristajete na kodeks ponašanja događaja.

 

Organizacijski odbor nije odgovoran za kvalitetu internetske veze bilo kojeg od govornika i prisutnih.